DOLAR 32,3309 0.24%
EURO 35,0955 -0.12%
ALTIN 2.297,930,91
BITCOIN 22762370,82%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hasan ÖZERDEM;   Devlet Yıkıcılar

Hasan ÖZERDEM; Devlet Yıkıcılar

ABONE OL
15 Ocak 2020 10:19
Hasan ÖZERDEM;   Devlet Yıkıcılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adamı “Başbakan” yapmışız. Şimdilerde ise köşe yazılarında devletin yıkılmasını savunuyor. Adamı “Cumhurbaşkanı” yapmışız. Cumhurbaşkanlığı süresi boyunca devleti yıkıp terörist Rum ile tek devlet kurma müzakeresi yaptı. Çekinmeden ikinci kez aday oldu, kaybetti. Hala daha aynı yolun yolcusu.
Adamı önce “Başbakan Yardımcısı” yardımcısı yapmışız. Devlet bütçesinden bilmem ne kadar parayı çekerek yandaşlarının batırdığı bir kooperatifi kurtarma adı altında götürdü . Ama o kooperatifi kurtaramadı. Devletin paraları da beraber battı.
Sonra bir gün KKTC parasıyla yaşadığı ülkeden birilerinin teşvik ve yardımları ile zuhur etti. Cumhurbaşkanı adayı oldu. Cumhurbaşkanlığını önemsememiş, içselleşememiş. “Toplum lideri olacağım” dedi. Dikkat buyurun “Halkın lideri” değil, “toplum lideri.” Yani eşit egemen Kıbrıs Türk halkı değil. Aynen İngiliz Sömürge İdaresinin “onlar İslam toplumu” diyerek Türklüğümüzü unutturma hareketi.
Şimdi seçim hazırlığı var. Bu güne kadar müzakere yaptı. Çevresine topladığı işbirlikçilerle birlikte neyin müzakeresini yaptığını halktan gizleyerek, bir ara “Rum ile anlaştık” dedi.
Ama ne var ki müzakere masasındaki muhatabı “Anlaşsak da sonunda Yunanistan’la birleşinceye kadar çalışacağız ce Enosis” gerçekleşecek dedi.
Bizdeki işbirlikçiler ile Rum severler hala hayal görüyor. “Barış ve çözüm” dedikleri ise Rum’a tavla teslim olmak, KKTC devletini ortadan kaldırmak.
Bunların bir kısmı da övünerek bize “Rum olmak, tıpkı Venedik artıklarının Rum olduğu gibi” diyerek Rum olmayı beklemekte.
Buna asla rıza göstermeyeceğiz.
Devletimizi bunlara yıktırmayacağız.
Türkiye’nin garantörlüğünden vazgeçmeyeceğiz.
Yaşasın Kıbrıs Türk halkı.
Yaşasın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti.
Yaşasın Anavatan Türkiye.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.