DOLAR 32,5788 0.08%
EURO 34,9071 0.1%
ALTIN 2.434,150,18
BITCOIN 21767020,69%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hasan ÖZERDEM;   Rum’a Teslim Olmayacağız

Hasan ÖZERDEM; Rum’a Teslim Olmayacağız

ABONE OL
13 Mayıs 2020 08:10
Hasan ÖZERDEM;   Rum’a Teslim Olmayacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıbrıs Türk insanına 1958’den başlayarak 1974 yılına kadar katliam uygulayan, 1960’da Papazların yaşamlarının açığa çıkacağı savıyla Türk halkı ile ortak devlet kuran, üç yılda ortak devleti yıkıp 1974’e kadar soykırım dahil halkımıza katliamların her türünü uygulayan, varlıklarını gasp eden terörist Rum.
Göç yollarına düşürüp gettolarda Türkiye’nin yardımları ile sadece yaşamaya çalışan Türk halkının, uluslararası anlaşmalara dayanan egemenlik hakkını kullanarak, Türkiye’nin uluslararası anlaşmalardaki garantörlük hakkını kullanarak Türk halkına girişilen Soykırımı durdurmak için müdahale hakkını kullanarak oluşturduğu sınırlar içinde devletini kurmuş olması.
Kıbrıs Türk halkının çeyrek asır terörist Rum halkı tarafından uygulanan mezaliminden kurtularak, kendi kendini, yönetme erkine kavuşmasının geldiği noktadır.
Şimdi içimden Rumlarla ailevi ilişkiler kuranlar ve Rumlardan çıkar sağlayanlar, rüşvetin her türlüsünün revaçta olduğu AB denen Hristiyan kulübü ve diğer emperyalist mihraklardan rüşvet , destek ve teşvik ile hareket edenler Türkiye’yi uzaklaştırarak halkımızın tek başına kalması, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni adadan kovarak halkımızı korumasız bırakarak devleti yıkmak, halkımızın elde ettiği egemenlik hakkını terörist Rum’a devrederek, sözde yeni bir ortaklık vadi ile halkı yeniden kandırarak emellerine ulaşma gayreti içindedirler.
1571’de Türk yurduna dönüşen, 1878 yılına kadar nüfusun çoğunluğunu elinde turtan Türk halkının kahpe İngiliz sömürge idaresinin baskıları sonucu yaşam hakkı sınırlanan Türkleri göç etmeleri için zorladıkları ortada.
Tüm kurumlarını ele geçirerek, vakıf mallarını Yunan göçmenlerine devrederek Adanın nüfus yapısını değiştirerek Rum’a destek vermesi.
Şimdi de “Siz nüfusun çoğunluğundan mahrumsunuz” safsatası ile 1960 anlaşmalarını da görmezden gelen emperyalizmin ve içimizdeki uşakları.
Ne yaparsanız yapın Kıbrıs Türk halkı içindeki emperyalistlerin beslemelerine ve terörist Rum’a teslim olmayacak.
Devletinden vazgeçmeyecek.
Egemenlik hakkından vazgeçmeyecek.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Anavatan Türkiye’nin desteği ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin koruması altında yoluna devam edecek.
Rum severlere tavsiyemiz; Sevdiklerinin yanına gitmeleridir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.